top of page

Huwelijksfeesten = onze specialiteit

Hof ter Meyghem, de perfecte locatie voor jouw droombruiloft in een landelijke omgeving.
 

Bij Hof ter Meyghem geloven we in de magie van liefde en de kracht van bijzondere momenten. Onze prachtige feestzaal, gelegen te midden van het groen, biedt de ideale setting voor een onvergetelijk trouwfeest. Stap binnen in een oase van rust, omringd door groene velden en de rustgevende geluiden van de natuur.

Ons ervaren en gepassioneerde team staat klaar om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Van intieme ceremonies tot grandioze recepties, wij werken samen met jullie om jullie visie werkelijkheid te laten worden. Met oog voor detail en een persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat elk aspect van jullie trouwdag perfect is.

Onze prachtige feestzaal biedt ruimte aan zowel kleine als grote gezelschappen. Met zijn stijlvolle, hedendaagse architectuur en landelijke omgeving straalt onze zaal warmte en elegantie uit. De grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat. Onze locatie beschikt ook over ruime receptietuinen en terras, waar jullie en jullie gasten kunnen genieten van de frisse buitenlucht en het adembenemende uitzicht.

Wat betreft de culinaire invulling van jullie trouwdag, werken we samen met getalenteerde chefs die met passie de meest smaakvolle gerechten creëren. Van originele walking dinners tot een uitgebreid gastronomisch menu, wij kunnen aan al jullie culinaire wensen voldoen. 

Bij Hof ter Meyghem geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. We luisteren naar jullie wensen en stellen alles in het werk om jullie verwachtingen te overtreffen. Of jullie nu dromen van een romantische buitenbruiloft, een stijlvolle receptie of een spectaculair avondfeest, wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect wordt georganiseerd en onvergetelijk wordt voor jullie en jullie gasten.

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie trouwplannen te bespreken. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring in de betoverende omgeving van Hof ter Meyghem. Uw huwelijk in een stijlvol kader, met een fijn diner en een prima service, gevolgd door een spetterend feest, daarvoor moet u in Hof ter Meyghem zijn.
 

Wij overlopen samen met u, hoe uw droomhuwelijk er moet en zien en bespreken graag onze mogelijkheden.


Dit kan online via onderstaande knop of telefonisch op 052 20 12 20

Vincent, uw professionele feestplanner, ontvangt jullie met veel plezier.

huwelijk ceremonie

Hebben jullie reeds jullie huwelijksfeest gereserveerd ? 

Reserveer dan zeker één van onze proefavonden (Dinner & Dance of Sunday brunch). Jullie als koppel komen gratis, brengen jullie graag iemand mee, dan kan dit aan de reguliere prijs.

logo HL.png
bottom of page