top of page
Dinner & Dance avond
Glaasje cava met hapjesbordje van de chef (aan tafel bediend)
Speciaal voor groepen:
Extra staande receptie vanaf 18.30u ipv hapjesbordje + €10/p
-
Buffet met waaier van koude gerechtjes op bord met o.m. scampi, carpaccio gemarineerde zalm, sint-jakobsnootjes, krab, tomaat garnaal, parmaham, ...
-
Soepjesbar
-
Foodbar met 3 verschillende hoofdgerechten
Keuze uit vis-en vleesgerechten, sausjes, groentjes & aardappelbereidingen
-
Royaal dessertenbuffet “De Hoprank”
Koffie & Thee naar believen
Onze DJ zorgt voor de nodige ambiance.
Buffetmenu all-in (fris, wijnen, lichte bieren) van 19u tot 03 uur aan €88,00/p
Tijdens het dansfeest ook bieren van hoge gisting inbegrepen
Reservatie noodzakelijk: Online of telefonisch op 052 20 12 20
Na reservatie ontvangt u een link voor het betalen van een
voorschot van € 30/p, saldo wordt afgerekend bij ontvangst
Za. 15/2: VOLZET (alternatief : 14/2 After Work Party "Valentine edition")


bottom of page