Hoe bereiden wij uw droomtrouwfeest voor samen met u?

 1. U krijgt van ons een gedetailleerde offerte op basis van het door u opgegeven richtaantal.  Vindt u een bepaalde formule niet terug in onze huwelijksfolder?
  Vraag het ons gerust en wij maken een offerte op uw maat.
 2. U aanvaard de offerte via de elektronische handtekening of ter plaatse bij ons naar wens.   U kan uiteraard nog steeds aanpassingen aanbrengen aan deze offerte wat betreft menukeuze, keuze wijnen, concept, etc.
 3. Een voorschotfactuur van 500 euro ter bevestiging van de reservatie word u toegestuurd via een aparte email.
 4. Als trouwkoppel mag u gratis inschrijven op een van onze proefdata om gerechtjes uit onze huwelijksfolder te proeven. Deze vinden plaats op een vrijdagavond vanaf 18u30 en worden driemaandelijks bepaald via onderstaande kalender.  We aanvaarden maximaal 7 trouwkoppels per proefsessie.  Als trouwkoppel is deze proefsessie aangeboden, indien jullie graag gasten meebrengen is dit zeker mogelijk. Deze betalen een forfaitprijs van 55 euro / persoon voor menu, wijnen & dranken all-in.  We voorzien een variatie aan kleine degustatiebordjes (vis, vlees, vegetarisch). Indien jullie graag een specifiek gerecht uit onze folder wensen te proeven, gelieve dit ten laatste maandag voor de proefdatum door te geven aan ons. Laat gerust weten indien wij rekening moeten houden met specifieke wensen, allergieën of indien er vegetariërs aanwezig zullen zijn. De sessie van vrijdag 3 november is volzet. Op de sessie van 9 maart is er nog plaats.
 5. Plant u ook uw huwelijksceremonie in onze tuinen, informeer ons tijdig en bekijk onze pagina in de huwelijksfolder voor verdere info.
 6. Twee weken voor het trouwfeest sturen we u een tweede voorschotfactuur, deze bedraagt 60% van het offertebedrag.
 7. 1,5 à 2 weken voor het trouwfeest maken jullie een afspraak met ons. Dit kan telefonisch op 052 20 12 20, via mail info@hoftermeyghem.be of via de online link https://www.afsprakenagenda.be/1014/hof-ter-meyghem-afspraken. Op deze afspraak brengt u een namenlijst mee van gasten gerangschikt per tafel voor de naamafroeping, eventuele naamkaartjes (kaartjes gerangschikt per tafel en in volgorde), menukaartjes, enveloppendoos, gastenboek,… De tafelschikking wordt samen met u opgesteld en getekend op plan.  Mogelijkheden: Eretafel van maximum 18, ronde tafels van 8 tot 10, lange ovale tafels van 11 tot 20. Voor dessertgasten kan u ook opteren voor hoge witte staantafels met barkruk of voor de klassieke tafels.
 8. Eindfactuur maken we op na het trouwfeest op basis van het definitieve aantal doorgegeven 4 dagen voor het feest. Indien er nog gasten afvallen binnen de 4 dagen voor het feest, rekenen we enkel de menu aan en niet de formule dranken.
 9. Aarzel niet om ons te contacteren voor specifieke wensen, verwachtingen opmerkingen, enz. zodat we er samen met u een droomfeest kunnen van maken!
There are no services available for the period you selected.x
2017 December
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Nov 27
Nov 28
Nov 29
Nov 30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-Available
-Booked
-Unavailable

Reservation

Please select the days from calendar.

Trouwers Hof ter Meyghem